NREP

Real rådgav NREP vid förvärv av 599 hyresrätter i Slagsta Strand.

Real Advokatbyrå rådgav NREP vid förvärv av ett Svanenmärkt bostadsprojekt i Slagsta Strand i Botkyrka. Byggstart kommer att äga rum under det första kvartalet 2022 och inflyttning beräknas ske under 2025.

Projekt Slagsta Strand har utvecklats av Botvid Holding och finansieras av NREP, som också kommer att stå kvar som långsiktig fastighetsägare och förvalta de färdiga lägenheterna. Projektet omfattar 599 hyresrätter uppdelade på tre kvarter med utsikt över Mälaren. På taken anläggs en solcellspark på drygt 750 kvadratmeter och till projektet hör även en batteripark.

NREP, grundat 2005, är en ledande nordisk fastighetsinvesterare med fokus på defensiva värdeskapande investeringsstrategier i utvalda segment av den nordiska fastighetsmarknaden. NREP har flera gånger rankats som världens mest konsekvent presterande fastighetsinvesterare och förvaltar totalt 5,8 miljoner kvadratmeter i Sverige, Finland, Danmark, Norge och Polen. Idag har NREP drygt 475 anställda. Bland investerarna finns några av världens största pensionsfonder, försäkringsbolag och kapitalförvaltare, vilka i sin tur tryggar framtiden för miljontals pensionärer och förmånstagare.

Byråns team inkluderade främst Partner Daniel Jönsson och Tom Hofset samt Associates Ludwig Mild, Dione Shabo och Julia Westling.

År 2022
Plats    Botkyrka, Stockholm

Kontakt