Alta Fastigheter

Real rådgav Alta Fastigheter vid försäljning av logistikportfölj bestående av tio logistikfastigheter med en total uthyrningsbar yta om drygt 37 000 kvm belägna i kommunerna Linköping, Norrköping och Nyköping.

Real Advokatbyrå rådgav Alta Fastigheter vid försäljning av en logistikportfölj omfattande tio nyutvecklade stadsindustri- och logistikfastigheter sydväst om Stockholm. Fastigheterna i portföljen omfattar en total uthyrningsbar yta som sträcker sig över 37 000 kvm och har en nuvarande uthyrningsgrad på 97%, samt har en stark inkomstprofil med fler än 30 hyresgäster inom lätt industri och logistik. Fastigheterna är belägna sydväst om Stockholm i etablerade industriella delmarknader utmed E4:an. Fyra av fastigheterna är belägna i Linköpings kommun, tre av fastigheterna i Norrköpings kommun och resterande tre fastigheter i Nyköpings kommun.

Alta Fastigheter har under de senaste tre åren utvecklat en plattform av nästa generations logistik- och industribyggnader med en ambition om att utmana de traditionella byggmetoderna. Fokus har varit att framtidssäkra genom arkitektur, digitalisering, flexibla layouter och en stark hållbarhetsprofil. Logistikportföljen förvärvades av Patrizia.

Byråns team inkluderade Partner Mikael Laag tillsammans med Associates Simon Gille-Johnson och Sanna Ekvall.

År 2023
Plats    Linköping, Norrköping, Nyköping

Kontakt