Nyheter

Här har vi samlat våra senaste artiklar, pressmeddelanden och nyhetsbrev.

Tillbaka

Real hälsar Emma Törnkvist välkommen till byrån

Real Advokatbyrå fortsätter att stärka sin närvaro genom ett flertal rekryteringar. Senast i raden är Emma Törnkvist som den 1 februari tillträdde tjänsten som Associate på byrån.

Real advokatbyrå är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom kommersiell fastighetsrätt och har under de senaste åren haft en stark tillväxt. 2022 har inletts på samma sätt och nu stärker Real upp teamet ytterligare genom att rekrytera Emma Törnkvist till rollen som Associate.

Emma Törnkvist kommer närmast från Solna tingsrätt, där hon arbetade som tingsfiskal. Dessförinnan har Emma arbetat på både Svea hovrätt och på advokatbyrån Mannheimer Swartling, där hon ingick i fastighetsgruppen.

– Vi är väldigt glada över att kunna hälsa Emma välkommen till Real. Hennes bakgrund som tingsfiskal i kombination med erfarenhet från arbete på advokatbyrå tror jag kommer bli mycket värdefull för byrån. Jag är övertygad om att Emma kommer bli ett bra tillskott till teamet och bidra ytterligare till vår långsiktiga målsättning, att vara Sveriges erkänt bästa advokatbyrå inom kommersiell fastighetsrätt, säger Mikael Laag, grundare och partner på Real Advokatbyrå.

Bara under 2022 har Real vuxit med sex nya medarbetare och fler är på ingång. Under våren kommer byrån att kunna presentera ytterligare Associates, samt ett flertal kollegor i nya roller.

– Real har gjort ett imponerande intryck på mig och jag ser fram emot att få vara med och utveckla byrån ytterligare. Jag förväntar mig ett fartfyllt och utvecklande arbete tillsammans med inkluderande och kompetenta kollegor, säger Emma Törnkvist, Associate på Real Advokatbyrå.